Sve uvijek kreće od ideje i papira, tako da je najbitnije dobro usmjeriti projekt u startu, jer se na taj način uveliko olakšava cijeli postupak gradnje koji bude dug i kompleksan.Loše projektantske odluke imaju za posljedicu vremenski i financijski gubitak.Iz navedenih razloga naglašavamo projektantski dio kao veoma važnu stavku u cijelom procesu gradnje.

Dugogodišnjim iskustvom u projektiranju elektroinstalacija stekli smo znanja koja prenosimo u svaki naš novi projket na zadovoljstvo naših klijenata. U stanju smo napraviti projekt elektroinstalacija od klasične razine, pa do najmodernije razine upravljanja putem mobitela, PCja, tableta i glasovnih naredbi.

projektiranje

Izrađujemo idejne i glavne projekte elektroinstalacija za potrebe građevinskih dozvola , te izvedbene projekte i ponudbene troškovnike. Nudimo projektna rješenja usklađena s važećom zakonskom regulativom, hrvatskim (HRN) i međunarodnim (IEC) normama i pravilima struke. Pružamo usluge stručnog nadzora iz područja elektrotehnike.

Izrađujemo i projekte s pametnim sustavima upravljanja te projekte automatizacije svih vrsta.Najvažniji dio u građenju pametnih zgrada je kvalitetan projekt, zato prije početka projektiranja i polaganja kabela nudimo klijentima različite opcije automatizacije njihovog objekta te preciznu procjenu investicije, da bi se lakše odlučili koju razinu automatizacije žele. Tek nakon odluke o razini automatizacije može se krenuti u izradu projekta, jer inače projekt krene u krivom smjeru i kasnije dolazi do nepotrebnih problema i troškova.

Koristimo suvremene alata za projektiranje, poput ZWCad softwarea za tlocrte i Eplana za izradu elektro shema.U projektiranju elektroinstalacija prisutni smo dugi niz godina. Radili smo različite tipove objekata, od obiteljskih kuća, stambenih zgrada, vila, hotela, trgovačkih centara, tvornica za preradu mesa i slično.