Pametna kuća omogućuje potpunu kontrolu doma, sigurnost i moderan način života. Sustav kućne automatizacije se kontrolira preko pametnog mobitela, glasovnim naredbama, tabletom , lokalno i sa udaljenje lokacije. Za kontrolu doma koristimo KNX sustav.

Pod kontrolom doma mislimo na upravljanje rasvjetom, žaluzinama, grijanjem, hlađenjem,ozvučenjem-sve preko jedne aplikacije-lokalno i daljinski, te putem glasovnih naredbi.U mogućnosti smo ponuditi i kontrolu pristupa za vaš dom,kao i za hotele i apartmane. Primjere uporabe pametnog sustava možete vidjeti u našoj prezentaciji.

Pametne zgrade

KNX je jedini otvoreni europski standard u zgradarstvu. Iza sebe imamo desetke objekata i zadovoljnih klijenata s ugrađenim KNX sustavom, a ujedno i smo i certificirani treneri za KNX sustave na nivou Hrvatske.

U praksi nam se javljaju ljudi s različitim problemima:

Objekt je gotov i izveden je klasičnom instalacijom ,a htjeli biste pametnu kući i nalazite se u bezizlaznoj situacije ? Nije tako . Možemo Vam ponuditi tehnologiju bežičnog upravljanja (Air,RF) koja se u praksi pokazala pouzdana i dobro funkcionira.

Glavni projekt Vam je gotov i nije napravljen kako želite ,a htjeli biste pametnu kuću? U tom slučaju na pravoj ste adresi .Možemo Vam izraditi izvedbeni projekt prema Vašim zahtjevima i dovesti objekt do pune funkcionalnosti.

Krenuli ste u izvođenje i izvođači nisu u stanju kvalitetno odraditi sve vaše zahtjeve iz područja elektroinstalacija ? Slobodno nam se obratite.

Klijentima nudimo uslugu procjene investicije, izrade projekta, kontrole i savjetovanja pri polaganju instalacije pa sve do ugradnje i izvedbe .Nakon izvođenja klijentu prezentiramo korištenje sustava upravljanja. Tijekom korištenja pametnog sistema,klijenti često žele promjeniti neke stvari ili nadograditi sistem. Uvijek smo dostupni za takve zahtjeve.