U zgradarstvu smo prisutni dugi niz godina (od 2012) .Nizom projekata i suradnjom s raznim klijentima kao domaćim tako i sa stranim stekli smo neprocjenjivo iskustvo u upravljanju sistemima grijanja i hlađenja za razne tipove objekata (vile,stanove,hotele i bolnice).Za kontrolu sustava automatizacije grijanja,hlađenja, ventilacije koristomo protokole Modbus,KNX , Bacnet ,Profibus,Profinet.

Osim u zgradarstvu, izrađujemo aplikacije PLC i SCADA sustave za metalnu industriju , cementnu industruju , prehrambenu industriju , industriju gdje je potrebna termička obrada prema specifičnim zahtjevima.Imamo iskustva i u upravljanju bazenskom tehnikom za olimpijske bazene,te strojarnicama i kotlovnicama u raznim vilama diljem RH. Za industrijske aplikacije koristimo se alatima Simatic S7 , TIA Portal, WinCC, Progea , Codesys-Wago,Wonderware. Radimo s PLC-ima i touch panelima raznih proizvođača.

automatizacija

Prilikom izrade projektnih rješenja za sustave automatizacije koristimo licencirani softverski paket za crtanje elektrotehničkih shema ePlan.
Osim same automatizacije strojarnica i kotlovnica nudimo i rješenja za kontrolu pristupa- kako putem KNX protokola, tako i sa autonomnim baterijskim sustavima koji pronalaze sve širu uporabu u današnje vrijeme.

U vrijeme pandemije raste potražnja za on-line sustavima gdje se kontrola pristupa može izmjeniti bez dolaska na lokaciju , što je zgodno rješenje za apartmane i stanove koji se iznajmljuju.

Pametna brava Vam omogućuje otključavanje vrata na više načina:
1. Pomoću otiska prsta
2. Pomoću PIN koda
3. Pomoću elektronske kartice
4. Pomoću aplikacije (Bluetooth i Wifi)
5. Pomoću fizičkog ključa

U asortimanu imamo različita rješenja za kontrolu pristupa, od osnovnih brava sa šifrom za privatne korisnike, sve do hotelskih sistema s čitačem i odlagačem.