Osnivač i direktor je Željko Vrkljan mag.ing.el , ovlašteni inženjer elektrotehnike (broj upisa E2322) i ovlašteni trener KNX sustava.

Nabla d.o.o. je specijalizirana tvrtka za automatizaciju u industriji i zgradarstvu. Tvrtka se bavi inženjeringom u zgradarstvu i industriji, izradom idejnih, glavnih i izvedbenih projekata iz područja elektrotehnike kao i stručnim nadzorom i savjetovanjem iz područja elektroinstalacija.

Osim projekata klasičnih elektroinstalacija (Idejni , glavni i izvedbeni projekti) koji su potrebni za ishodovanje građevinske dozvole, nudimo uslugu projektiranja i inženjeringa KNX sustava. KNX je europski standard u zgradarstvu te je ujedno i jedini otvoreni standard kojem se pridružilo više od 200 svjetskih proizvođača opreme.Radimo i s drugim sistemima pametnog upravljanja objektima,sve ovisi o željama i dogovru s investitorom.

Pametna soba

U stanju smo ponuditi rješenja od osnovnog upravljanja kojem su cilj sigurnost i zaštita objekta, pa do najmodernijeg sustava upravljanja gdje se korisniku omogućuje maksimalni komfor i upravljanje svim sistemima u domu preko samo jedne aplikacije.

Otvorenost prema novim idejama, permanentno obrazovanje i usavršavanje, upravljanje kvalitetom i suradnja s poslovnim partnerima u cilju ponude najkvalitetnijih cjelovitih rješenja u izgradnji objekata, postulati su tvrtke Nabla d.o.o. Područje rada je RH i inozemstvo. Cijeli tim je otvoren za nove ideje i sustave jer smo uvidjeli da se samo na taj način može držati korak s tehnologijom koja napreduje iz dana u dan.